MENU

Jumping Indoor Maastricht 2023

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 10 t/m 12 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

07.jpg
Geniet nog een keer na met de aftermovie van Jumping Indoor Maastricht 2018!

Na een zinderende barrage mocht de Ierse topruiter Bertram Allen zich winnaar noemen van de Longines Trophy – Grote Prijs van Maastricht. Gerco Schröder eindigde op de tweede plaats met de grote schimmel Glock’s Cognac Champblanc.

De jongste deelnemer van JIM won vanochtend de Small Tour Finale, de Marli Hommel Art Prix: de 13-jarige Emma Bocken uit Weert.

Koos de Ronde zorgde vanavond in het MECC voor een schitterende afsluiting van de eerste editie van de Wereldbekerwedstrijd voor vierspannen in Maastricht.

De tweede kwalificatiewedstrijd voor de Longines Trophy – Grote Prijs van Maastricht, de Van Mossel Prix, werd op grandioze wijze gewonnen door de Nederlander Willem Greve

De Ierse topruiter Bertram Allen won op zaterdagmiddag op overtuigende wijze de Limburg Prix, een progressief met joker met hindernissen tot 1.45m.

De zaterdagmiddag stond in het teken van de jeugd. Ponyspringen, Sinterklaas, Stuntpieten en nog veel meer passeerde de revue.

Zaterdagochtend was het weer Bart Haselbekke die de rest van het deelnemersveld te snel af was in de CSI1* Big Tour wedstrijd (Tabel A direct op tijd 1.30m).

Boyd Exell heeft tijdens de eerste editie van de Wereldbeker vierspannen op Jumping Indoor Maastricht zijn eerste slag geslagen. De vijfvoudig Wereldkampioen bleef vanavond in het drukbezochte MECC IJsbrand Chardon en Koos de Ronde voor in de eerste wedstrijd.

Veertien combinaties wisten op vrijdagavond door te dringen tot de barrage van de VDL Groep Prijs, een kwalificatie voor de Longines Trophy-Grote Prijs van Maastricht van zondagmiddag.

Op vrijdagmiddag kwamen de 4* combinaties voor het eerst aan de start in de mooie arena in het MECC. De overwinning in De Limburger Prijs,

De 13-jarige Limburgse amazone Emma Bocken wist op vrijdagochtend de openingsrubriek, CSI1* - 1.20m Twee Fasen, van Jumping Indoor Maastricht 2018 te winnen.