MENU

Jumping Indoor Maastricht 2023

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 10 t/m 12 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

06.jpg
Er werd massaal gekeken naar alle afleveringen van de JIM Talkshow en ook werd er fanatiek gestemd tijdens de vier rubrieken en de barrage op zondagmiddag.

Last but not least in de JIM Talkshow: Frank Schuttert. De Longines Trophy winnaar van 2019 schuift als laatste gast aan bij Janou Hendrix. Uitzending gemist? Kijk de aflvering hieronder terug.

Het is tijd voor de barrage presented by Longines! Wie pakt de eretitel 'Winnaar der Winnaars'? 4 combinaties zijn geselecteerd uit in totaal 28 oud Longines Trophy winnaars, het is Nederland vs België geworden. Welke combinatie krijgt jouw stem? Maak je keuze hieronder en wie weet pakt jouw favoriete combinatie de titel!

De laatste combinatie voor de barrage is bekend! Met 55,3% van de stemmen voegt Nicola Philippaerts (H&M Zilverstar T) zich bij zijn broer Olivier Philippaerts (H&M Legends of Love), Maikel van der Vleuten (Sapphire B) en Frank Schuttert (Queensland E).

Om 16.00u starten we de barrage en kun je weer stemmen op jouw favoriete combinatie!

Mocht je gisteravond niet in de gelegenheid zijn geweest om het interview met Belgisch topruiter Oliver Philippaerts te kijken. Geen nood! De aflevering is hieronder terug te kijken. Vanmiddag om 16.00u hebben we onze laatste gast, dan ontvangt Janou Hendrix de Longines Trophy winnaar van vorig jaar; Frank Schuttert! Heb je een vraag? Stel deze via DM op Instagram (@jimaastricht).

De winnaar in de derde rubriek is bekend! Olivier Philippaerts (H&M Legend of Love) voegt zich met 50% van de stemmen bij Maikel van der Vleuten (Sapphire B) en Frank Schuttert (Queensland E) in de barrage. Deze start morgenmiddag om 16.00u.

Eerst moet de 4e combinatie nog verkozen worden. Morgenochtend om 10.00u starten we de 4e en laatste reguliere rubriek. Stay tuned!

De tweede aflevering van de JIM Talkshow staat online! Tweevoudig Longines Trophy winnaar Maikel van der Vleuten schuift aan bij Janou Hendrix. Kijk de aflevering hieronder terug. Vanavond om 19.30u is het de beurt aan Olivier Philippaerts. Heb jij een vraag, stuur deze alvast in via de DM van Instagram (@jimaastricht).

Ook in deze tweede rubriek een uitgesproken winnaar. Frank Schuttert (Queensland E) gaat met 62,9% van de stemmen naar de barrage op zondag!

Om 16.00u starten we al met de volgende rubriek, presented by VDL Groep. Via social media en de website zullen wij de link weer communiceren zodat je jouw stem kan uitbrengen en mee kan doen om de prijzen.

De eerste stemronde zit erop! In rubriek 1 presented by Provincie Limburg & Limburg Paardensport kreeg Maikel van der Vleuten (Sapphire B) met 62,2% de meeste stemmen. De combinatie gaat met deze score door naar de barrage op zondag!

Tijdens deze digitale editie van Jumping Indoor Maastricht interviewt Janou Hendrix elke dag een (inter)nationale ruiter op Instagram Live. De afleveringen zullen wij op de website plaatsen zodat deze terug te bekijken zijn. Vanavond om 19.30u ontvangt Janou Maikel van der Vleuten in de JIM Talkshow. Heb jij een vraag, stuur deze alvast in via de DM van Instagram (@jimaastricht).

Vandaag gaat JIM 2020 dan toch beginnen! Weliswaar niet in een vol MECC, maar wel digitaal. We lanceren per vandaag het JIM Spelletjesboek, boordevol spelletjes, puzzels, kleurplaten en raadsels. Speciaal voor onze jongste fans (6 t/m 12 jaar) en gratis te downloaden via www.jumpingindoormaastricht.com. Er is ook een kleurwedstrijd aan verbonden en je maakt kans op een meet & greet met JIM ambassadeur Lisa Nooren én twee tickets voor JIM 2021.

Speciaal voor de jongste paarden(sport)liefhebbers wordt het bijzondere en gratis JIM Spelletjesboek gelanceerd. Een spelletjesboek voor de jongste fans (6 t/m 12 jaar) boordevol kleurplaten, puzzels, spelletjes en raadsels. Er is ook een kleurplatenwedstrijd waarmee de deelnemers kans maken op een meet & greet met JIM ambassadeur Lisa Nooren en 2 tickets voor JIM 2021. Vul het onderstaande formulier in en het JIM Spelletjesboek krijg je per mail toegestuurd!