MENU

Jumping Indoor Maastricht 2023

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 10 t/m 12 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

06.jpg

Toch JIM dit weekend!

De organisatie was genoodzaakt Jumping Indoor Maastricht 2021 te annuleren i.v.m de problemen omtrent Covid-19 pandemie. Uiteraard willen wij het evenement niet helemaal ongemerkt voorbij laten gaan en worden er verschillende online activiteiten georganiseerd.

Na het succes van vorig jaar, komen we dit jaar met de tweede editie van het JIM Spelletjesboek. Een gratis spelletjesboek voor de jongste fans (6 t/m 12 jaar) boordevol kleurplaten, puzzels, spelletjes en raadsels. Vul het onderstaande formulier in en het JIM Spelletjesboek krijg je per mail toegestuurd!

Wel alternatieve activiteiten.  

 

Dit jaar heeft de organisatie van Jumping Indoor Maastricht wederom moeten besluiten dat het niet verantwoord is om JIM, dat 5 tot 7 november 2021 in het MECC te Maastricht zou plaatsvinden, door te laten gaan.