MENU

Jumping Indoor Maastricht 2022

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 4 t/m 6 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

Bestel uw tickets
04.jpg

Tijdens Jumping Indoor Maastricht is er van alles te beleven voor de jeugd. In de promo village kunnen zij terecht in de SoSo Kids Club nabij de Jimmy piste waar allerlei leuke activiteiten worden georganiseerd door SoSo Events. Hier kunnen alle kinderen meedoen aan Limburgse spelletjes waaronder Unicorns hengelen, bal gooien, ring werpen, maar er staat ook een bibberspiraal, een air hockey spel, een voetbalspel, een playstation en er zijn leuke films om met vriendjes en vriendinnetjes te bekijken. Ben je liever creatief bezig dan zijn er kleurplaten en rozetten beschikbaar om te kleuren. Je kunt ook een mooie Unicorn glitter tattoo laten zetten.

In de Jimmy piste staan de stokpaardjes klaar voor de races op vrijdag. Mascotte SoSo De Pony zal meerdere malen per dag rondlopen en een Meet&Greet met de kinderen doen.
Op vrijdag is er vanaf 17.00 uur bixie dressuur, op zaterdag en zondag bixie springen in de Jimmy piste, de selectiewedstrijden hebben inmiddels plaatsgevonden. We verwachten iedereen om de deelnemers te komen aanmoedigen.
Kinderen hoeven zich verder nergens voor op te geven en alle activiteiten zijn gratis toegankelijk.

Op zaterdagmiddag is er natuurlijk de traditionele Jimmy Middag met wedstrijden, ponyrijden en spectaculaire shows zoals o.a. de supersnelle Shetlandertjes in hun steeple chase met het Grand National Team.

 

De Belg Ludo Philippaerts won de eerste rubriek van de allereerste editie van Jumping Indoor Maastricht in 1988.

Jumping Indoor Maastricht organiseert een supergezellige dag voor rijverenigingen en maneges inclusief vervoer. De organisatie biedt maneges en rijverenigingen die tenminste 25 (genummerde) kaarten kopen gratis vervoer aan.

Op vrijdag- en zaterdagavond is er voor het publiek een spetterende party in de ‘village’. Beide avonden zal DJ Rico Vrijhoeven vanaf 21.00 uur voor een geweldige sfeer zorgen.

De organisatie van Jumping Indoor Maastricht heeft een unieke show weten vast te leggen voor de editie van 2022: FierS à Cheval van Compagnie des Quidams uit Frankrijk.

Jumping Indoor Maastricht zonder topamazone Sanne Thijssen zou niet hetzelfde zijn. De organisatie is dan ook blij dat zij heeft toegezegd om bij JIM, dat gehouden wordt van 4 t/m 6 november 2022, aan de start te verschijnen.

Tijdens Jumping Indoor Maastricht, dat gehouden zal worden van 4 t/m 6 november 2022, krijgt het publiek een top en gevarieerd programma gepresenteerd.

De officiële kaartverkoop voor Jumping Indoor Maastricht, dat dit jaar wordt gehouden van 4 t/m 6 november, begint vandaag, 29 augustus.