MENU

Jumping Indoor Maastricht 2023

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 10 t/m 12 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

04.jpg

De officiële kaartverkoop voor Jumping Indoor Maastricht, dat dit jaar wordt gehouden van 4 t/m 6 november, begint vandaag, 29 augustus.

Het publiek kan na een noodgedwongen pauze van twee jaar weer gaan genieten van paardensport op het allerhoogste niveau en de Limburgse gastvrijheid.

De internationale top uit de spring- en mensport komt naar het MECC in Maastricht voor de prestigieuze Grote Prijs van Maastricht (springen) en de FEI Driving World Cup (mennen). De Grote Prijs van Maastricht wordt verreden op zondagmiddag en op vrijdag- en zaterdagavond kunnen de toeschouwers de beste menners aanmoedigen tijdens de spectaculaire indoor marathon.

Naast de topsport is er ook ruimte voor de beste nationale ruiters uit de Euregio en natuurlijk de traditionele Jimmy middag op zaterdag. Dat maakt deze dag prima geschikt voor een gezellig dagje uit voor de hele familie.

Naast het aantrekkelijke sportprogramma dat Jumping Indoor Maastricht haar bezoekers biedt, is ook het promodorp een publiekstrekker. Gezellig shoppen in combinatie met leuke eet- en drinkgelegenheden maken de ervaring compleet.

 

We kijken er naar uit om iedereen weer te zien! Bestel je kaarten nu online!