MENU

Jumping Indoor Maastricht 2023

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 10 t/m 12 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

03.jpg

Tijdens Jumping Indoor Maastricht, dat gehouden zal worden van 4 t/m 6 november 2022, krijgt het publiek een top en gevarieerd programma gepresenteerd.

De internationale top springruiters zullen acte de présence geven tijdens de 4* wedstrijden met als hoogtepunt natuurlijk de Grote Prijs van Maastricht op zondagmiddag. Op vrijdag- en zaterdagavond vinden de kwalificaties voor deze Grote Prijs plaats, de VDL Prijs en de Van Mossel Prijs. Daarnaast zijn er wedstrijden voor de internationale 1* combinaties.
Op de zaterdag krijgen ook de nationale toppers van de Euregio een kans om in de mooie piste in het MECC te rijden, zowel voor paarden als pony’s.

Spektakel met FEI Driving World Cup
De twee menwedstrijden op vrijdag- en zaterdagavond, een kwalificatie voor de FEI Driving World Cup, zijn zonder meer spectaculair te noemen. De menners gaan in een sneltreinvaart door de piste en laten hun geweldige stuurkunst zien met hun vierspan. Wedstrijden die je gewoonweg niet mag missen.

JIMMY middag
Traditiegetrouw is er op zaterdag de JIMMY middag. Een middag voor jong en oud met wedstrijden, Bixie, ponyrijden, knutselen in de JIMMY stand en spectaculaire shows zoals o.a. de supersnelle Shetlandertjes in hun steeple chase met het Grand National Team.

Tussendoor kan men gezellig winkelen in het promo village en na afloop van het wedstrijdprogramma is er op vrijdag en zaterdag nog een spetterend feest met artiesten.

Het volledige programma is op de website gepubliceerd: www.jumpingindoormaastricht.com.
Tickets zijn via deze link te bestellen.

(Foto's: Jumping Indoor Maastricht/Digishots)