MENU

Jumping Indoor Maastricht 2023

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 10 t/m 12 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

03.jpg

Op vrijdag- en zaterdagavond is er voor het publiek een spetterende party in de ‘village’. Beide avonden zal DJ Rico Vrijhoeven vanaf 21.00 uur voor een geweldige sfeer zorgen.

Rico is een allround deejay met 40 jaar ervaring met de meest uiteenlopende evenementen en feesten. Heel breed georiënteerd en de muzikale combinaties die hij kan maken zorgen voor een ongekende ambiance.

Twee topartiesten zullen een optreden verzorgen tijdens JIM. Op vrijdagavond 23.00 uur treedt de bekende zanger Xander de Buisonjé, ook bekend als presentator van Vrienden van Amstel Live!, op in de village. Zaterdagavond, zelfde tijd, kunnen de bezoekers genieten van de populaire Trijntje Oosterhuis.

Niet alleen topsport dus bij Jumping Indoor Maastricht maar ook cultureel valt er veel te genieten en beleven in het MECC.