MENU

Jumping Indoor Maastricht 2024

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 8 t/m 10 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

05.jpg

Jumping Indoor Maastricht organiseert een supergezellige dag voor rijverenigingen en maneges inclusief vervoer. De organisatie biedt maneges en rijverenigingen die tenminste 25 (genummerde) kaarten kopen gratis vervoer aan.

Dit gratis vervoer wordt aangeboden aan maneges uit Limburg, Oost-Brabant en Belgisch Limburg binnen een straal van 100 kilometer van Maastricht. Vervoer van en naar maneges en rijverenigingen kunnen worden aangevraagd door een mailtje te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Programma
De vrijdag- en zaterdagavond biedt een mooi en spectaculair programma met een CSI4* kwalificatiewedstrijd en de Wereldbeker Mennen. De zondag staat natuurlijk in het teken van de Grote Prijs van Maastricht. Tussendoor kun je gezellig winkelen in het promo village en na afloop van het wedstrijdprogramma is er op vrijdag en zaterdag nog een spetterend feest met artiesten.

Bestellen
Vrijdagavond € 25,- p.p.
Zaterdag kindermiddag € 15,- p.p.
Zaterdagavond: € 35,- p.p.
Zondag € 40,- p.p.
(minimum van 25 personen)

De kaarten kun je bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tot 22 oktober op basis van beschikbaarheid.