MENU

Jumping Indoor Maastricht 2024

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 8 t/m 10 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

03.jpg

Op zaterdag zag de uitslag van het 1.30m er bijna hetzelfde uit als vrijdag. In deze 1* Big Tour direct op tijd wedstrijd.

Weer was het Emma Bocken die de snelste tijd wist neer te zetten met haar negenjarige merrie Rinken Z (Zang, Riscal la Silla x Cassini I). De jonge amazone uit Weert, die in 2019 team goud en individueel zilver won bij het EK voor Children, is in goede vorm. Emma werd ook derde met Incaro LS (BWP, Carusso LS La Silla x San Patrignano Cassini). De tweede plaats was voor Jop Keunen uit Linne met J. Sellie (KWPN, Bustique x Vegas).

In de 1.20m wedstrijd (direct op tijd) herhaalde Alicia Bocken haar overwinning van vrijdag. Ze bleef de als tweede geplaatste Amerikaanse Maggie McAlary bijna 2 seconden voor met de zevenjarige di Caprio 47 (Holst, Dinken x Corrado I). De 16-jarige Alicia reed in 54.62 seconden over de finishlijn en McAlary stopte de klok op 56.58 met Naturele van het Reigershof (BWP, I’M Special du Muze x Quincy Z). De derde plaats was voor de Nederlandse Lindsey Lebens en Electric Dance Af Z (Zang, Elvis Ter Putte).