MENU

Jumping Indoor Maastricht 2023

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 10 t/m 12 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

05.jpg

De Euregio jeugd kon op zaterdag ervaring opdoen in de internationale entourage van Jumping Indoor Maastricht.

Er kwamen 22 combinaties uit Limburg en net over de grens uit Duitsland en België aan de start in de U25 wedstrijd. Hiervan bleven er 10 foutloos in de eerste ronde. Het was de Duitse Malin Reipert die de snelste tijd wist te realiseren met haar merrie Nikita. Zij bleven tweemaal foutloos in een tijd van 31.73 seconden. De tweede plaats was voor de Belgische Aurelia Guisson met No Limit vh Legita Hof Z. De derde plaats ging naar Tristan Guisson en Chance de Hus (BEL).

Bij de pony’s was het de Nederlandse Katelijne Philipsen die de overwinning voor zich opeiste met Infinity Time. In een hoog tempo gingen zij in 29.26 seconden over de finishlijn. De tweede plaats was voor Noa Fransen en Pjotr van de Groenheuvel gevolgd door Juliette Bertrams met Nora op de derde plaats.