MENU

Jumping Indoor Maastricht 2023

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 10 t/m 12 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

03.jpg

Met een machtige barragerit wist de 21-jarige Mel Thijssen de overwinning te behalen in de Van Mossel Prijs op zaterdagavond.

De Limburgse vloog over de hindernissen met haar 12-jarige merrie Florida Balia NL (KWPN, Bustique x Lux Z) en wist de tijd van Marc Houtzager te verbeteren met een kleine 2 seconden. Een super snelle tijd in de barrage van deze kwalificatie voor de Grote Prijs van Maastricht die morgen wordt verreden. Marc Houtzager moest uiteindelijk genoegen nemen met de tweede plaats met Holy Moley (KWPN, Verdi TN x Warrant). De derde plaats ging naar de Griekse amazone Ioli Mytilineou en haar 11-jarige BWP hengst Levis de Muze (Elvis Ter Putte x Tinka’s Boy). De Fransman Roger-Yves Bost, die eerder op de dag al een rubriek had gewonnen, eindigde nu op de vierde plaats met Delph de Denat HDC (SF, Air Jordan x Tlaloc M). De vijfde plaats was voor de Nederlander Kevin Jochems en de Holsteiner hengst Casillas van de Helle (Casall x San Patrignano Corrado).