MENU

Jumping Indoor Maastricht 2023

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 10 t/m 12 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

06.jpg

Emma Bocken was deze editie onverslaanbaar in de Big Tour van het CSI1*. Ook in de derde wedstrijd, de Mecc Prijs, was zij de snelste met haar BWP ruin Incaro LS (Carusso LS la Silla x San Patrignano Cassini).

Van de 23 combinaties wisten er 11 de barrage te bereiken. Het werd een prachtige wedstrijd die spannend bleef tot het einde. Bocken betrad als laatste de arena en zij vloog over de hindernissen en liet zien dat het nog veel sneller kon. Een top rit van deze talentvolle combinatie. De top vier bestond uit alleen maar dames die er stuk voor stuk voor gingen. De Australische Evie Buller werd tweede met Elenoor (Holst, v. Guardus Limbus) met een tijd van 29.37 seconden. De Belgische Caroline de Laet werd derde met de BWP merrie Ola Kala de Regor (Darco x Cento) gevolgd door Lindsey Lebens met Diamantina D (SCSL, Diamant de Semilly x Carolus) op een vierde plaats.