MENU

Jumping Indoor Maastricht 2018

Van 23 t/m 25 november 2018 staat het MECC in Maastricht weer helemaal in het teken van de paardensport. Drie dagen topsport afgewisseld met Limburgse gezelligheid.

Klik hier om u aan te melden voor de Jumping Indoor Maastricht nieuwsbrief
04.jpg
Met groot genoegen nodigen wij u van harte uit voor de eerste editie van het Limburgs Paardensport Gala!

Het Limburgs Paardensport Gala is een feit! Aan de vooravond van Jumping Indoor Maastricht wordt het MECC in Maastricht omgetoverd tot een bijzondere ambiance. De hoofdpiste vormt het decor voor een sfeervolle en exclusieve avond uit. Een unieke avond met prachtige shows, entertainment en een heerlijk diner bereid door Limburgse topkoks. Er zal volop aandacht zijn voor de prestaties van Limburgse toppers, met als hoogtepunt de uitreiking van de Limburgse Paardensportprijzen 2017! Het programma staat onder leiding van onze energieke en enthousiaste presentator Sander Kleikers.

Het Limburgs Paardensport Gala is dé ontmoetingsplek voor iedereen die de Limburgse paardensport een warm hart toedraagt en biedt unieke netwerk mogelijkheden. Om de avond extra feestelijk te maken, worden de heren in black tie en de dames in white tie verwacht.

Geniet donderdagavond 9 november samen met andere gasten uit de sport, het bedrijfsleven en de politiek van dit bijzondere en exclusieve evenement. U kunt met uw eventuele gasten een tafel reserveren voor 8 personen voor € 2.000,- (excl. BTW). Partners* van Limburg Paardensport ontvangen hierop een korting van € 500,-. De prijs per stoel bedraagt € 350,-. Bent u ook van de partij?Wilt u alvast de sfeer proeven en in de stemming komen?
Bekijk dan onderstaande video!Heeft u allereerst nog vragen?
Neem dan contact op met Cissy Schuring, Manager Limburg Paardensport via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-31044930.

Limburg Paardensport, Provincie Limburg en JIM kijken zeer uit naar het gala en hopen u op deze mooie avond van de Limburgse Paardensport te mogen verwelkomen!
Jan Janssen, voorzitter Limburg Paardensport
Ger Koopmans, gedeputeerde Provincie Limburg
Giel Dijk, voorzitter JIM
Frank Kemperman, organisator JIM