MENU

Jumping Indoor Maastricht 2017

Van 10 t/m 12 november 2017 staat het MECC in Maastricht weer helemaal in het teken van de paardensport. Drie dagen topsport afgewisseld met Limburgse gezelligheid.

Klik hier om u aan te melden voor de Jumping Indoor Maastricht nieuwsbrief
02.jpg
Voor meer informatie of reservering mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 043- 356 03 76.

Hospitality Arrangementen
VIP GAST BIJ JUMPING INDOOR MAASTRICHT Wilt u informeel uw netwerk uitbreiden of met vrienden van paardensport genieten in een geweldige ambiance? Dat kan in één van de loges of in de Skylounge, uitstekende culinaire verzorging met het zicht op de beste ruiters en paarden. Maison van den Boer is uw culinaire gastheer-/gastvrouw en zorgt dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. De hospitality prijzen zijn inclusief cateringkosten. Dit betekent uitgeserveerde diners op vrijdag- en zaterdagavond en lunchbuffetten op zaterdag- en zondagmiddag. Wijn, bier, frisdranken en diverse hapjes zijn eveneens inbegrepen.
 

PRIJZEN:

Loge vrijdag / zaterdag / zondag:
Een loge biedt plaats aan 6 personen aan een voor u gereserveerde VIP-tafel. Graag serveren wij uw gasten op vrijdag- en zaterdagavond een diner tijdens de diverse rubrieken. Het is een 3-gangen diner door Maison van den Boer uitgeserveerd inclusief dranken assortiment en borrel garnituur. De lunch met broodjes, wraps en salades wordt ook aan tafel geserveerd.

Prijs loge: € 5.000,- per tafel (exclusief BTW, inclusief catering)
JUMPING INDOOR MAASTRICHT is een concours met de grote namen uit de internationale paardensport, waarbij de Nederlandse succesvolle ruiters het opnemen tegen een mooi deelnemersveld uit het buitenland. Afgelopen jaar was onze Wereldkampioen Jeroen Dubbeldam aan de start in het Mecc en zijn gouden teamgenoot Maikel van der Vleuten, wist al 2 jaar achter elkaar de Longines Grote Prijs van Maastricht te winnen. De twee mannen hebben de 2015 datum al aangekruist in hun agenda. De naam van JIM doet het niet vermoeden, maar de dressuurruiters krijgen ook ruimschoots de gelegenheid om hun paarden en ponies te zadelen. Naast de spring- en dressuur wedstrijden presenteert JIM weer een showprogramma voor jong en oud, waarbij de traditionele shetlander mini steeple chase uiteraard niet ontbreekt.   SKYLOUNGE:
In de gezamenlijke lounge kunt u van een drankje genieten, de paarden bewonderen en heeft u de mogelijkheid andere gasten te ontmoeten. In de gezamenlijke Skylounge zijn er geen vaste gereserveerde plaatsen. Deze skylounge kaart is inclusief catering. De culinaire invulling in de skylounge is vergelijkbaar het aanbod in de loges. Echter worden deze items vanaf het buffet geserveerd.

Skylounge per dagdeel per persoon (exclusief BTW en inclusief catering, per 2 kaarten 1 parkeerkaart)
Vrijdagmiddag € 75,- | Vrijdagavond € 185,-
Zaterdagmiddag € 125,- | Zaterdagavond € 185,-
Zondagochtend € 75,- | Zondagmiddag € 150,-

Het evenement biedt tevens mogelijkheden om de naamsbekendheid te vergroten. Wij maken hiervoor graag een passend voorstel. Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of T. 043 - 356 03 76.