MENU

Jumping Indoor Maastricht 2019

Van 8 t/m 10 november 2019 staat het MECC in Maastricht weer helemaal in het teken van de paardensport. Drie dagen topsport afgewisseld met Limburgse gezelligheid.

Klik hier om u aan te melden voor de Jumping Indoor Maastricht nieuwsbrief

01.jpg
In 2018 presenteert Jumping Indoor Maastricht naast de internationale springrubrieken, voor het eerst de enige Wereldbekerkwalificatie Mennen in Nederland. Mennen en met name de vierspannen, is één van de spectaculairste disciplines van de paardensport. Snelheid, wendbaarheid en strijdlust, zijn de kenmerken van dit spektakel. Topsport, entertainment, spektakel en ambiance, dat biedt Jumping Indoor Maastricht.

Jumping Indoor Maastricht leent zich perfect voor een middag of avond optimaal en ontspannen netwerken in een bijzonder aangename en professionele ambiance. Dat kan in één van de loges of in de Skylounge, met een uitstekende culinaire verzorging en met perfect zicht op de prestaties van ruiters en paarden.


Voor meer informatie kunt u de brochure downloaden. Heeft u nog vragen of wilt u een reservering maken dan kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 043- 356 03 76.

In de gezamenlijke lounge kunt u van een drankje genieten, de paarden bewonderen en heeft u de mogelijkheid andere gasten te ontmoeten. Deze skylounge kaart is inclusief catering. De culinaire invulling in de skylounge is vergelijkbaar met het aanbod in de loges.

Skylounge per dagdeel per persoon (exlusief BTW en inclusief catering, per 2 skylounge kaarten 1 parkeerkaart)
Vrijdagavond Business Night € 220,-
(excl BTW en inclusief catering, zie verder kader)
Zaterdagmiddag € 130,- | Zaterdagavond € 195,-
Zondagochtend € 75,- | Zondagmiddag € 175,-
  Een loge biedt plaats aan 6 personen aan een voor u gereserveerde VIP-tafel. Uw gasten worden perfect verzorgd en krijgen op vrijdag- en zaterdagavond een diner tijdens de diverse rubrieken. Het 3-gangen diner is inclusief drankenarrangement en borrelhapjes. De lunch met broodjes, wraps en salades wordt ook aan tafel geserveerd.

Prijs loge voor de drie dagen: € 5.500,- per tafel
(exclusief BTW, inclusief catering)

Tafel 4 personen:
De tafel biedt plaats aan 4 personen per dagdeel.
De gereserveerde tafel is inclusief dranken en borrelgarnituur.
Lunch en diner zijn NIET in begrepen.

Prijs voor 4 persoonstafel € 2.500,-
(exclusief BTW, lunch en diner. Inclusief dranken en borrelgarnituur)

Het evenement biedt tevens mogelijkheden om de naamsbekendheid te vergroten. Wij maken hiervoor graag een passend voorstel. Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of T. 043 - 356 03 76.

Een exclusief publiek, een hoogwaardig gastronomisch walking dinner, topentertainment en een unieke ambiance. Een unieke setting waarin de gasten uit het bedrijfsleven en overheid zich vrij kunnen bewegen en zo aangenaam en optimaal kunnen netwerken. Na de informele openingsborrel (vanaf 18.00 uur) zijn de gasten van harte welkom in de gezamenlijke Skylounge waar ook een walking dinner wordt geserveerd. Tegen 23.00   uur begint een speciale after-party in het promodorp, waarbij DJ’s en artiesten, waaronder de bekende en populaire Ivo van der Bijl. Het hoogtepunt is een gastoptreden van de in België woonachtige Spaanse zangeres, Belle Perez. VIP-arrangementen voor JIM Business Night zijn verkrijgbaar voor € 200,- per persoon (excl. BTW). Inclusief toegang tot de Skylounge, dranken, walking dinner en entertainment.

Voor meer informatie kunt u de brochure downloaden. Heeft u nog vragen of wilt u een reservering maken dan kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 043- 356 03 76.

Jumping Indoor Maastricht Met een winkelpromenade van ruim 2000 m2 biedt JIM meer dan alleen paardensport. Een gevarieerd aanbod van onder andere kleding, auto’s en lifestyle producten gecombineerd met de beste artikelen voor de paardensport, maakt een bezoek extra aantrekkelijk. Een ideale ambiance voor bedrijven om producten te promoten en te verkopen. De ruim 20.000 enthousiaste bezoekers zijn een uitstekende doelgroep!

Standruimte 16 m2 (4 x 4 meter)
Voorzien van:√ - Tapijt - Standwanden en frieslijst - Electra en 2 spots
- 16 tribunekaarten voor vrijdag

Prijs € 1.350 (excl. BTW)
Uiteraard is het ook mogelijk om een andere afmeting standruimte te reserveren. Indien de standbouw zelf wordt verzorgd, geldt een prijs van € 50 ,- per m2 (excl. standbouw en electra). Voor nadere informatie en offerte: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk hier het actuele overzicht van de standhouders die reeds op Jumping Indoor Maastricht aanwezig zijn.Als u zich aanmeldt voor de Jumping Indoor Maastricht nieuwsbrief zullen wij uw persoonsgegevens alleen gebruiken om u de nieuwsbrief toe te sturen. Wanneer u de nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen, kan u op elk gewenst moment de toezending ervan stoppen door de instructies onderaan elke nieuwsbrief te volgen.