MENU

Jumping Indoor Maastricht 2018

Van 23 t/m 25 november 2018 staat het MECC in Maastricht weer helemaal in het teken van de paardensport. Drie dagen topsport afgewisseld met Limburgse gezelligheid.

Klik hier om u aan te melden voor de Jumping Indoor Maastricht nieuwsbrief
03.jpg
Wilt u informeel uw netwerk uitbreiden of met vrienden van paardensport genieten in een geweldige ambiance? Dat kan in één van de loges of in de Skylounge, uitstekende culinaire verzorging met het zicht op de beste ruiters en paarden.

Voor meer informatie of reservering mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 043- 356 03 76.

In de gezamenlijke lounge kunt u van een drankje genieten, de paarden bewonderen en heeft u de mogelijkheid andere gasten te ontmoeten. In de gezamenlijke Skylounge zijn er geen vaste gereserveerde plaatsen. Deze skylounge kaart is inclusief catering. De culinaire invulling in de skylounge is vergelijkbaar het aanbod in de loges. Echter worden deze items vanaf het buffet geserveerd.

Skylounge per dagdeel per persoon (exclusief BTW en inclusief catering, per 2 kaarten 1 parkeerkaart)
Vrijdagmiddag € 75,- | Vrijdagavond € 185,-
Zaterdagmiddag € 125,- | Zaterdagavond € 185,-
Zondagochtend € 75,- | Zondagmiddag € 150,-
  Een loge biedt plaats aan 6 personen aan een voor u gereserveerde VIP-tafel. Graag serveren wij uw gasten op vrijdag- en zaterdagavond een diner tijdens de diverse rubrieken. Het is een 3-gangen diner door Maison van den Boer uitgeserveerd inclusief dranken assortiment en borrel garnituur. De lunch met broodjes, wraps en salades wordt ook aan tafel geserveerd.

Prijs loge: € 5.000,- per tafel (exclusief BTW, inclusief catering)

Het evenement biedt tevens mogelijkheden om de naamsbekendheid te vergroten. Wij maken hiervoor graag een passend voorstel. Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of T. 043 - 356 03 76.

Jumping Indoor Maastricht Met een winkelpromenade van ruim 2000 m2 biedt JIM meer dan alleen paardensport. Een gevarieerd aanbod van onder andere kleding, auto’s en lifestyle producten gecombineerd met de beste artikelen voor de paardensport maakt een bezoek extra aantrekkelijk. Een ideale ambiance voor bedrijven om producten te promoten en te verkopen. De ruim 20.000 enthousiaste bezoekers zijn een uitstekende doelgroep!

Standruimte 16 m2 (4 x 4 meter)
Voorzien van: - Tapijt - Standwanden en frieslijst - Electra en 2 spots - 16 tribunekaarten voor vrijdag
Prijs € 1.350 (excl. BTW)

Uiteraard is het ook mogelijk om een andere afmeting standruimte te reserveren. Indien de standbouw zelf wordt verzorgd, geldt een prijs van € 50 ,- per m2. (excl. standbouw en electra).

Voor nadere informatie en offerte: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk hier het actuele overzicht van de standhouders die reeds op Jumping Indoor Maastricht aanwezig zijn.