MENU

Jumping Indoor Maastricht 2024

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 8 t/m 10 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

05.jpg
Timothy Hendrix wint De Limburger Prijs
De overwinning in de openingsrubriek voor de internationale springruiters, een twee fasen wedstrijd, was voor de Limburgse ruiter Timothy Hendrix met Cedrick, zijn 10-jarige Oldenburger merrie (v. Couleur Rubin). Een mooie foutloze rit in 26.89 seconden van de 29-jarige zoon van Emile Hendrix in deze ‘De Limburger Prijs’. Timothy heeft in het dagelijkse leven samen met zijn vader de leiding over Stal Hendrix in Baarlo.

Plaats twee ging ook naar een Nederlandse combinatie, Robert Vos uit Wierden die voor deze gelegenheid zijn zeer succesvolle wedstrijdpaard Carat (v. Cardento) had gezadeld. Wout-Jan van der Schans (Nijkerk Gld) eindigde op de derde plaats met de 10-jarige ruin Zorro (KWPN, v. Numero Uno). Beste buitenlander was Tim Hoster uit Duitsland op plaats vier met Dicasi OH (HOLST, v. Diamant de Semilly).

Volledige uitslag: http://eventcontent.hippoonline.de/970/sta_erg/01_ergNED.htm?style=longines

Timothy Hendrix: www.stalhendrix.nl / www.facebook.com/timothy.hendrix.3?fref=ts

De Limburger: www.limburger.nl