MENU

Jumping Indoor Maastricht 2019

Van 8 t/m 10 november 2019 staat het MECC in Maastricht weer helemaal in het teken van de paardensport. Drie dagen topsport afgewisseld met Limburgse gezelligheid.

Klik hier om u aan te melden voor de Jumping Indoor Maastricht nieuwsbrief

04.jpg
Maikel voor de tweede maal oppermachtig in Longines Trophy
In een uitverkocht huis wist Maikel van der Vleuten op onnavolgbare wijze de hoofdrubriek, de Longines Trophy/Grote Prijs van Maastricht, te winnen. Net als vorig jaar, met hetzelfde paard, wist hij met een haast onmogelijke korte wending de strijd te beslissen. Maikel zei na afloop:

“Voor mij was het duidelijk dat die korte wending de enige mogelijkheid was om de tijd van Timothy te verbeteren. VDL Groep Sapphire B en Cedrick zijn twee hele snelle paarden.”

Timothy Hendrix moest als eerste van start in de barrage. Hij reed gewaagd en zette een hele snelle tijd neer die niemand scheen te kunnen kloppen totdat Maikel als laatste de ring in kwam. Timothy was blij met het resultaat: “als je mij gisteren zou hebben gezegd dat ik vandaag tweede zou worden, had ik ervoor getekend. Ik ben superblij met dit resultaat. Ik ben nog jong en krijg zeker nog een keer de kans in de komende jaren.”

Als derde eindigde Albert Zoer met Gigolo. “Gigolo is nog jong (8 jaar) en heeft hier in Maastricht echt goed gelopen. In de barrage heb ik wel snel gereden, maar meer kon ik er nog niet uitrijden. Maar ik verwacht dat hij dit in de toekomst zeker aankan.”

De organisatie kan terugkijken op een zeer geslaagd evenement. In totaal kwamen 22.000 bezoekers naar het MECC om te genieten van topsport en de ambiance. Volgend jaar wordt Jumping Indoor Maastricht gehouden van 30 oktober t/m 1 november 2015.

Volledige uitslag: http://eventcontent.hippoonline.de/970/sta_erg/07_ergNED.htm?style=longines
Maikel van der Vleuten: www.stalvandervleuten.nl / www.facebook.com/MaikelVanDerVleuten
Longines: www.longines.com