MENU

Jumping Indoor Maastricht 2024

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 8 t/m 10 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

05.jpg
Na de succesvolle doorstart van Jumping Indoor Maastricht in 2013, wordt ook dit jaar weer een mooi programma gepresenteerd in het MECC. Van 14 t/m 16 november staan vele bekende topruiters en –amazones garant voor topsport in zowel dressuur- als springrubrieken. Maar ook de Nationale en Euregio ruiters verschijnen in verschillende rubrieken aan de start. De Limburgse combinaties zullen strijden om de titel ‘Limburg Cup’. Het aanvullende showprogramma en entertainment maakt JIM tot een aantrekkelijk paardensport spektakel dat je niet wil missen.

Programma
De vrijdag biedt zowel nationale en internationale springrubrieken aangevuld met een show tijdens het avondprogramma.

Op zaterdag nemen de dressuur combinaties de arena in het MECC over in nationale en internationale wedstrijden. ’s-Avonds is er een jachtparcours en een internationale rubriek met barrage.

De zondagochtend is gereserveerd voor de ponyruitertjes en wordt afgesloten door Sinterklaas en zijn stuntpieten. In de middag volop springwedstrijden met als afsluiting de internationale toprubriek de Grand Prix.

Kaartverkoop van start
Op 2 september gaat de kaartverkoop van start. De prijzen van de toegangskaarten variëren van € 10 tot € 25. Klik hier om alvast uw kaarten te bestellen!