MENU

Jumping Indoor Maastricht 2019

Van 8 t/m 10 november 2019 staat het MECC in Maastricht weer helemaal in het teken van de paardensport. Drie dagen topsport afgewisseld met Limburgse gezelligheid.

Klik hier om u aan te melden voor de Jumping Indoor Maastricht nieuwsbrief

02.jpg
Met een prachtige score van 80.325% won Diederik van Silfhout op zaterdagmiddag ook de Vian Prix, Grand Prix Kür op Muziek. Arlando N.O.P. was in vorm en liet hele goede oefeningen zien, zoals de passage , piaffe en de pirouettes. De Kür straalde harmonie, energie en kracht uit en voor het artistieke gedeelte ontving de combinatie zelfs negens. Een welverdiende overwinning!

Als tweede eindigden, net als gisteren in de Grand Prix, Hans Peter Minderhoud en Glock’s Flirt met 78.500%. Het is nog het begin van het indoor seizoen en Glock’s Flirt moet er, zo lijkt, nog een beetje inkomen. In het begin van de Kür was er nog wat onrust, maar naarmate de proef vorderde werd Flirt steeds beter.

Ook de derde plaats ging naar Nederland, naar de 33-jarige amazone Marieke van der Putten (Apeldoorn). Zij scoorde 76.875% met de 11-jarige KWPN merrie Ambria.

Volledige uitslag