MENU

Jumping Indoor Maastricht 2019

Van 8 t/m 10 november 2019 staat het MECC in Maastricht weer helemaal in het teken van de paardensport. Drie dagen topsport afgewisseld met Limburgse gezelligheid.

Klik hier om u aan te melden voor de Jumping Indoor Maastricht nieuwsbrief

04.jpg
Op zondagochtend, tijdens de populaire Jimmy Ochtend, zetten de ponyruitertjes de hal weer op zijn kop in de Euregio wedstrijd. Ruitertjes uit Nederland, België en Duitsland waren naar het MECC gekomen om deel te nemen. In totaal kwamen er 32 combinaties aan de start waarvan er maar liefst 17 de barrage haalden. De snelste foutloze was uiteindelijk de Belgische Jade Debaelle uit Opgrimbie met haar pony Lina van de Bochten in 24.76 seconden. “Ik wil graag net zo goed worden als Olivier en Nicola Philippaerts of Christian Ahlmann.”

De Nederlandse Emma Bocken uit Weert eindigde op een mooie tweede plaats met Arkan. Emma was al vier keer Limburgs en twee keer Nederlands Kampioene. De derde plaats was voor Loes Opbroek uit Lottum met Epipy Rose en vierde werd Rens Bogers uit Guttecoven met Bonjour l’Amour. Daniel Hagmanss uit het Duitse Heinsberg maakte de top vijf compleet met zijn pony Marie.

Volledige uitslag