MENU

Jumping Indoor Maastricht 2019

Van 8 t/m 10 november 2019 staat het MECC in Maastricht weer helemaal in het teken van de paardensport. Drie dagen topsport afgewisseld met Limburgse gezelligheid.

Klik hier om u aan te melden voor de Jumping Indoor Maastricht nieuwsbrief

Bestel uw tickets
01.jpg
De zaterdagmiddag stond in het teken van de jeugd. Ponyspringen, Sinterklaas, Stuntpieten en nog veel meer passeerde de revue.

De middag begon met een springwedstrijd voor U25 combinaties uit de Euregio. Van de 35 combinaties wisten er zich 12 te kwalificeren voor de barrage van deze Stal Hendrix Prijs, die uiteindelijk gewonnen werd door de Belgische Kaat Pluymers. De 20-jarige amazone uit Zonhoven, die Pedagogische Wetenschappen studeert aan de KU Leuven, reed de 11-jarige merrie Cheyenne van de Berkenen Z (Cadence van ’t Gelut x Vidoux) foutloos rond in 29.06 seconden. De Nederlandse Mariksa Ewalds uit het Limburgse Baarlo werd tweede met de zesjarige KWPN merrie Highway (Tangelo van de Zuuthoeve x Numero Uno). De derde plaats was voor de 15-jarige Tristan Guisson uit België met Naturelle van het Legitahof Z (Nabab de Reve x For Pleasure).

De overwinning in de Euregio ponyrubriek ging ook naar een Belgische amazone: Eva Wouters. Zij reed Inneke van het Voorbos, een 14-jarige merrie van Top Natrio.. De tweede en derde plaats waren voor een Nederlandse Jaydee Janssens (Kyrian van Orchids) en Lotte Hermans (Orchid’s Atilla). Er waren leuke prijzen beschikbaar gesteld voor de ponyruitertjes. De beste acht combinaties kregen 2 entreekaarten voor The Dutch Masters-Indoor Brabant Horse Show (14-17 maart 2019), een jaarabonnement voor Gaia Zoo in Kerkrade en de winnares wacht een Meet&Greet op vrijdagavond met een bekende internationale ruiter tijdens The Dutch Masters in ’s-Hertogenbosch.

50407 Eva Wouters Inneke van het Voorbos MAAS18L4730