MENU

Jumping Indoor Maastricht 2020

WIJ ZIEN U GRAAG TERUG IN 2020

JIM zal dan worden georganiseerd van 6 t/m 8 november, noteer het vast in de agenda!

De kaartverkooop start vanaf 1 augustus 2020. Indien u voor de komende editie alvast kaarten wilt bestellen dan kunt u een email sturen naar info@jumpingindoormaastricht.com
05.jpg
De tweede kwalificatiewedstrijd voor de Longines Trophy – Grote Prijs van Maastricht, de Van Mossel Prix, werd op grandioze wijze gewonnen door de Nederlander Willem Greve met de 11-jarige merrie Zypria S (Holst, Canturo x Lux Z). Zij waren de snelste in de barrage die 6 combinaties telde.

“Ik heb zo strak mogelijk proberen te rijden. De afstanden klopten en ik had één galopsprong minder nodig naar de laatste hindernis. Ik weet niet of het nou echt verstandig is geweest om voluit te gaan, want ik start haar morgen ook in de Longines Trophy, maar je wilt natuurlijk toch winnen, zeker als het zo goed voelt,” vertelt een blije Greve. Hij rijdt de merrie nu ongeveer 2,5 jaar. “Ze kwam bij mij via Joop Aaldering en Kyra Swelheim. Het is een moeilijk en delicaat paard. Ik heb weleens gedacht ‘wat moet ik ermee’. Maar ze is nu, naast Carambole, mijn eerste paard voor de grote wedstrijden. Na haar carrière zal ze voor de fokkerij worden ingezet.”

De Belg Jérôme Guery eindigde op de tweede plaats met de negenjarige SCSL ruin Kel’Star du Vingt Ponts (Kannan x Landor S). De Nederlandse Kim Emmen, lid van het Audi team, reed naar een mooie derde plek met de 10-jarige KWPN hengst Delvaux (Chacco Blue x Lancer II).