MENU

Jumping Indoor Maastricht 2019

Van 8 t/m 10 november 2019 staat het MECC in Maastricht weer helemaal in het teken van de paardensport. Drie dagen topsport afgewisseld met Limburgse gezelligheid.

Klik hier om u aan te melden voor de Jumping Indoor Maastricht nieuwsbrief

05.jpg
De Braziliaanse ruiter Andre Reichmann was de snelste foutloze in de snelheid- en wendbaarheid wedstrijd (1.45m) om de Limburg Prijs. De 21-jarige stopte de klok op 60.54 met de achtjarige KWPN merrie Eastern Uno (Numero Uno x Glennridge). Reichmann heeft zijn basis in de buurt van Brussel en wordt gecoached door de Belg Gregory Wathelet, die dit jaar de Grote Prijs van Aken wist te winnen. “Eastern Uno gaat met sprongen vooruit en ze is heel erg snel. Begin dit jaar liep ze 1.20m wedstrijden en nu draait ze goed mee in de grotere parcoursen.”

De 50-jarige Italiaan Gianni Govoni, die in 1992 al deel uitmaakte van het Italiaanse team tijdens de Olympische Spelen in Barcelona, eindigde op de gedeelde tweede plaats met Winn Winn (AES, Chin Chin x Wagenaar). Govoni was sneller, 57.42, maar had een springfout waardoor de teller op 61.42 kwam te staan. Willem Greve bleef foutloos en kwam met precies dezelfde tijd over de finish met Carrera (KWPN, Larino Cooper x Contender).

Volledige uitslag