MENU

Jumping Indoor Maastricht 2022

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 4 t/m 6 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Longines Trophy-Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

03.jpg
De Braziliaanse ruiter Andre Reichmann was de snelste foutloze in de snelheid- en wendbaarheid wedstrijd (1.45m) om de Limburg Prijs. De 21-jarige stopte de klok op 60.54 met de achtjarige KWPN merrie Eastern Uno (Numero Uno x Glennridge). Reichmann heeft zijn basis in de buurt van Brussel en wordt gecoached door de Belg Gregory Wathelet, die dit jaar de Grote Prijs van Aken wist te winnen. “Eastern Uno gaat met sprongen vooruit en ze is heel erg snel. Begin dit jaar liep ze 1.20m wedstrijden en nu draait ze goed mee in de grotere parcoursen.”

De 50-jarige Italiaan Gianni Govoni, die in 1992 al deel uitmaakte van het Italiaanse team tijdens de Olympische Spelen in Barcelona, eindigde op de gedeelde tweede plaats met Winn Winn (AES, Chin Chin x Wagenaar). Govoni was sneller, 57.42, maar had een springfout waardoor de teller op 61.42 kwam te staan. Willem Greve bleef foutloos en kwam met precies dezelfde tijd over de finish met Carrera (KWPN, Larino Cooper x Contender).

Volledige uitslag