MENU

Jumping Indoor Maastricht 2020

WIJ ZIEN U GRAAG TERUG IN 2020

JIM zal dan worden georganiseerd van 6 t/m 8 november, noteer het vast in de agenda!

De kaartverkooop start vanaf 1 augustus 2020. Indien u voor de komende editie alvast kaarten wilt bestellen dan kunt u een email sturen naar info@jumpingindoormaastricht.com
05.jpg
Jumping Indoor Maastricht organiseert voor rijverenigingen en maneges in Limburg en Belgisch Limburg een super gezellige vrijdagavond. Spektakel met voor de eerste keer de Wereldbeker Mennen, topsport en vooral heel veel sfeer! Een bruisende feestavond met entertainer Ivo van de Bijl en de bekende Belle Perez. JIM ontvangt jullie graag met open armen!

Gratis vervoer
Het wordt pas echt een feest als jullie er allemaal bij zijn. Daarom regelen wij gratis vervoer bij aankoop van tenminste 25 (genummerde) kaarten. De hele groep wordt opgehaald bij de manege en na afloop van het programma weer per bus afgezet bij de manege

Programma
Vrijdagavond biedt een mooi en spectaculair programma met een CSI4* springwedstrijd gevolgd door de eerste wedstrijd van de Wereldbeker Mennen, de enige in Nederland. Tussendoor kun je gezellig winkelen in het promovillage en na afloop van het wedstrijdprogramma is er nog een spetterend feest met optredens van o.a. Ivo van de Bijl en Belle Perez!

Bestellen
De kaarten voor de vrijdagavond kosten € 22,50 per person en kun je zo lang de voorraad strekt bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Losse kaarten voor de vrijdagavond of overige dagdelen zijn te koop via www.jumpingindoormaastricht.com.