MENU

Jumping Indoor Maastricht 2019

Van 8 t/m 10 november 2019 staat het MECC in Maastricht weer helemaal in het teken van de paardensport. Drie dagen topsport afgewisseld met Limburgse gezelligheid.

Klik hier om u aan te melden voor de Jumping Indoor Maastricht nieuwsbrief

03.jpg
Wout-Jan van der Schans wint de Audi Prijs
De afsluitende proef van de zaterdagavond was de Audi Prijs op 1.50m-niveau. Tien van de 46 combinaties wisten zich te kwalificeren voor de barrage. De scherprechter van het basisparcours was vooral de driesprong in de laatste lijn. In de barrage reed iedereen echt voor de winst en dit leverde spannende sport op. De winnaar was Wout-Jan van der Schans met de 13-jarige Sacramento (v. Leendert). Dit indoorseizoen won de combinatie al verscheidene rankingproeven. Wout-Jan: "Sacramento is momenteel echt in topvorm en daardoor kon ik echt hard rijden. Morgen ga ik de Grote Prijs rijden met Cape Town. Ik heb momenteel het geluk over twee toppaarden te beschikken waardoor ik kan afwisselen." 

Twee nakomelingen van Heartbreaker eindigden respectievelijk op de tweede en derde plaats: de Limburgse Leopold van Asten met VDL Groep Zidane en Gert Jan Bruggink met Primeval Dejavu.