MENU

Jumping Indoor Maastricht 2024

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 8 t/m 10 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

04.jpg

MECC Hotelservices

In samenwerking met de organisatie, heeft MECC Hotelservices opties geplaatst in verschillende hotels in Maastricht en omgeving tegen de voordeligste tarieven voor deze periode. MECC Hotelservices is een kosteloze service. U betaald geen reserveringskosten.

De eenvoudigste manier om accommodatie te boeken in Maastricht is via deze link. U kunt sorteren op ligging en prijs. Een plattegrond toont u waar het hotel gelegen is ten opzichte van MECC Maastricht. U vindt natuurlijk ook aanvullende gegevens van elk hotel, bijvoorbeeld de hotelfaciliteiten, prijzen en foto's.

Indien u niet online wenst te reserveren, neem dan contact met ons op, 0433838361 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. MECC Hotelservices kan u eveneens behulpzaam zijn bij het organiseren van vervoer, partnerprogramma’s en vluchten. Voor meer informatie over onze dienstverlening, kijk op onze website www.mecc.nl/services/hotel-services/