MENU

Jumping Indoor Maastricht 2023

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 10 t/m 12 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

07.jpg

Naast het aantrekkelijke sport- en showprogramma dat Jumping Indoor Maastricht haar bezoekers biedt, is ook het promodorp een publiekstrekker. Het grote aantal bezoekers evenals de publiciteit rond het evenement bieden u een uitgelezen kans om uw bedrijf of product onder de aandacht te brengen.

U kunt kiezen voor standruimte inclusief of exclusief standbouw. Om de uniforme en luxe uitstraling te waarborgen, is de laatste vorm alleen mogelijk in overleg met de organisatie.

Wenst u vrijblijvend aanvullende informatie dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0411-724444 of via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Overzicht standhouders Jumping indoor Maastricht 2023

 

Jumping Indoor MaastrichtMet een winkelpromenade van ruim 2000 m2 biedt JIM meer dan alleen paardensport. Een gevarieerd aanbod van onder andere kleding, auto’s en lifestyle producten gecombineerd met de beste artikelen voor de paardensport, maakt een bezoek extra aantrekkelijk. Een ideale ambiance voor bedrijven om producten te promoten en te verkopen. De ruim 20.000 enthousiaste bezoekers zijn een uitstekende doelgroep!

Standruimte 16 m2 (4 x 4 meter)
Voorzien van:
- Tapijt - Standwanden en frieslijst - Electra en 2 spots
- 16 tribunekaarten voor vrijdag

Prijs € 1.550 (excl. BTW)

Uiteraard is het ook mogelijk om een andere afmeting standruimte te reserveren. Indien de standbouw zelf wordt verzorgd, geldt een prijs van € 60 ,- per m2 (excl. standbouw en electra). Voor nadere informatie en offerte: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..