MENU

Jumping Indoor Maastricht 2024

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 8 t/m 10 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

07.jpg

Al jaren kunnen de jongste paardenfans een super dag beleven tijdens Jumping Indoor Maastricht (10-12 november 2023). Er is een fantastisch programma voor de jeugd boordevol leuke activiteiten.

Jimmy Middag
Op zaterdagmiddag is er tijdens de traditionele Jimmy Middag in de hoofdpiste van alles te beleven. Er is een uitgebreid progamma met wedstrijden en shows. De middag wordt geopend met de JIM Havens Pony Cup, een wedstrijd voor regionale ponyruitertjes waarbij iedereen zijn favoriet kan toejuichen. Vast onderdeel is de mini steeple chase waarbij de super snelle shetlandertjes het MECC op zijn kop zetten. De bezoekers krijgen ook nog een prachtige show van de Duitse Anne Krüger te zien. Zij treedt op met paarden, honden en geiten en misschien neemt ze ook haar prachtige eenden mee. De middag wordt feestelijk afgesloten met de Cadier en Keer quadrille met een optreden van de geweldige zangeres Emma Kok en een internationale springrubriek waar genoten kan worden van de topruiters.

Jimmy/SoSo Kids Club en Bixie
In de promo village kunnen zij terecht in de Jimmy/SoSo Kids Club nabij de Jimmy piste waar allerlei leuke activiteiten worden georganiseerd door SoSo Events. Hier kunnen alle kinderen meedoen aan Limburgse spelletjes waaronder Unicorns hengelen, bal gooien, ring werpen, maar er staat ook een bibberspiraal, een air hockey spel, een voetbalspel, een playstation en er zijn leuke films om met vriendjes en vriendinnetjes te bekijken. Ben je liever creatief bezig dan zijn er kleurplaten en rozetten beschikbaar om te kleuren. Je kunt ook een mooie Unicorn glitter tattoo laten zetten.

In de Jimmy piste zijn er clinics dressuur en kunnen er ritjes worden gemaakt op de aanwezige pony’s. Er worden tevens bixie wedstrijden (springen & spel) gehouden. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk.


Foto's: JIM/Remco Veurink