MENU

Jumping Indoor Maastricht 2024

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 8 t/m 10 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

07.jpg

Vanochtend is Jumping Indoor Maastricht van start gegaan met de CSI 1* Small Tour 1.20m, deze klasse is gewonnen door Alicia Bocken.

Zij deed dit in het zadel van de 8-jarige Corrado I zoon Di Caprio 47. Alicia bleek in vorm want ook de overwinning in de CSI 1* Big Tour 1.30m wist zij binnen te halen, deze keer met de 10 jarige merrie Rinken Z met wie zij vorige week ook al succesvol was in de CSI 1* Big Tour klasses in Kronenberg. Na de overwinningen van Alicia volgde een spannende CSI 4* 1.40m klasse welke werd gewonnen door Leopold Van Asten, dit deed hij in een erg snelle tijd samen met de Argentinus-dochter VDL Groep Urane De Talma.

JIM opent deuren voor kinderen 
Rondom deze sportieve hoogtepunten waren er ook maar liefst 1.200 kinderen van verschillende scholen uit Maastricht aanwezig op JIM. De kindreen hebben doormiddel van workshops, spellen en een rondleiding kennis hebben gemaakt met de paardensport tijdens de JIM scholenochtend. Dit resulteerde in veel gezelligheid en vrolijke kinderen. 

Scholenochtend_LR-3.jpg

Foto: Nikki Media