MENU

Jumping Indoor Maastricht 2024

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 8 t/m 10 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

04.jpg

Frank Schuttert weet hoe het is om te winnen tijdens Jumping Indoor Maastricht. In 2019 won hij de grote prijs van Maastricht met Queensland E. Deze avond is hij zijn weekend goed begonnen met een overwinning in de VDL Groep Prijs met zijn Gream (v. Verdi). In een tijd van 31.72 bleef hij Harrie Smolders met Deesse de Kerglenn (v.Mylord Carthago) net voor.  

De tribunes waren goed gevuld in het MECC tijdens de VDL Groep Prijs. In het deelnemersveld van maar liefst 41 combinaties waren vele internationale kampioenen te zien. 10 deelnemers bleven foutloos en mochten door naar de barrage. Hierin draaide de Nederlandse Frank Schuttert het allersnelste met Gream en mocht als eerste opstellen. 

Harrie Smolders heeft zijn uiterste best gedaan om deze tijd in te halen en eindigde op de tweede plaats. Als derde mocht de Belgische Thibault Philippaerts met Jumper D’Oase (v. Cardento) opstellen. De Limburgse Mathijs van Asten mocht met Sirocco (v. Balou du Rouet) de vijfde plaats in ontvangst nemen na een sterke foutloze rit.