MENU

Jumping Indoor Maastricht 2024

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 8 t/m 10 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

03.jpg

 

De CSI1* Small Tour finale werd zojuist gewonnen door Yenthe Schrijvers en de tienjarige merrie Just Call Me May. De Belgische ruiter wist met een razendsnelle rit de winst uit Nederlandse handen te houden.

Yoni van Santvoort en haar Hyaliet en Jop Keunen op Ich Bin Ein Loma deden ook een gooi naar de hoofdprijs, maar moesten genoegen nemen met de respectievelijk tweede en derde plek.   

De Belgische ruiter is in zijn nopjes met de overwinning: “Ze sprong vandaag echt goed en de barrage voelde fantastisch. Dat is ook haar sterkste punt, ze is van nature supersnel en heel voorzichtig. Ze weet precies wat ze moet doen en dat maakt mijn job een stuk makkelijker”, grapt Yenthe Schrijvers na afloop van zijn knallende JIM-debuut. “Dit is de eerste keer dat ik meedoe op Jumping Indoor Maastricht en het loopt gelijk goed! Hier winnen is heel anders dan op een gewoon concours. Het is zo’n imponerende entourage met al het publiek eromheen en de eigenaar is er ook bij, dus het kan niet beter. Dit smaakt naar meer, hopelijk kan ik Just Call Me May volgend jaar in de 4* proeven starten.” 

Bekijk hier het programma en alle uitslagen