MENU

Jumping Indoor Maastricht 2024

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 8 t/m 10 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

04.jpg

Denischa Evers en haar C-pony Jack Sparrow hebben de JIM Havens Pony Cup 2023 naar zich toegetrokken. Evers voltooide als eerste starter razendsnel en zonder fouten het parcours en klokte een tijd waar niemand aan kon tippen. 

Na afloop Denischa heeft inmiddels al een behoorlijke palmares opgebouwd met de bonte Jack Sparrow, die de bijnaam Vlekje draagt. “We hebben al veel gewonnen samen, zijn onder andere Limburgs Kampioen geweest, maar op grotere concoursen kon ik nog niet met de spanning omgaan. Maar hij altijd hoor!”, wijst Denischa trots naar haar pony. “Alles zat mee vandaag en het voelt nog heel onwerkelijk. Ik was als allereerste in de barrage en daarna moest ik afwachten of iemand anders sneller zou zijn. Dat was zenuwslopend! Maar het is gelukt,” vertelt de blije amazone terwijl ze haar pony beloont. “Hij verdient een extra appeltje!”

De tweede prijs ging eveneens naar een amazone uit Nederland. Gwen Warnar en Guess de Melville noteerden de op één na snelste tijd. De Duitse Janne Frederike Zahn en haar pony Bartez volgden op plaats drie.

Bekijk hier het programma en alle uitslagen.

Foto's zijn gemaakt door Digishots