MENU

Jumping Indoor Maastricht 2024

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 8 t/m 10 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

03.jpg

Sanne Thijssen en haar Carembar Blue moesten gisteren genoegen nemen met de tweede plek, maar vandaag nam het duo sportief revanche. Ten overstaande van een uitverkocht MECC snelde de Limburgse amazone in 39,45 seconden naar de zege in de jokerproef op 1.45m hoogte. 

“Gisteren was winnen natuurlijk ook het plan en ze sprong toen al goed, maar vandaag zat het echt mee. Deze jokerproef was wel wat moeilijker, de hindernissen en lijnen technischer. Gelukkig zaten we vanaf hindernis drie echt lekker in de flow. Supermooi om voor eigen publiek te winnen!”

De Britse ruiter Robert Murphey finishte in het zadel van zijn Nederlandse merrie Hulde G nipt achter Thijssen (39.60). Frank Schuttert, die gisteren zegevierde in de Grand Prix kwalificatie, was ook vandaag dicht bij een overwinning.  Hij mocht zijn achtjarige Luckey SR Z als derde opstellen na een foutloze rit in 39.78 seconden.

Het programma vervolgt met de 1.50m Van Mossel Prijs en de FEI Driving World Cup TM. 

Bekijk hier het programma en alle uitslagen

Foto's gemaakt door digishots