MENU

Jumping Indoor Maastricht 2024

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 8 t/m 10 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

03.jpg
Tijdens Jumping Indoor Maastricht zullen voor de eerste maal in de geschiedenis de Limburgse Paardensport Prijzen worden uitgereikt. Dit zal gebeuren tijdens het sportprogramma op de openingsdag van JIM 2016, vrijdagavond 11 november.

De Provincie Limburg heeft een duidelijke visie voor de paardensportsector en heeft een strategische keuze gemaakt om paardensport als één van de speerpuntsporten te kiezen.

De ontwikkeling van de paardensport én –houderij in Limburg gaat in razend tempo. Ruiters, menners en trainers uit de Provincie zijn internationaal succesvol onderweg en behalen vele successen.
Daar zijn de Provincie Limburg, de Stichting Limburg Paardensport en JIM trots op en een waardering voor deze talenten en topsporters is daarbij op zijn plaats. Er zal tevens een oeuvreprijs worden uitgereikt.

De Limburgse Paardensport Prijzen zullen om ca. 20.30 uur worden uitgereikt.