MENU

Jumping Indoor Maastricht 2022

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 4 t/m 6 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

01.jpg
De scores van de eerste drie geplaatste combinaties lagen heel dicht bij elkaar, maar het was de regerend Nederlands Kampioen Diederik van Silfhout die met zijn Olympiade paard Arlando N.O.P. het hoogste percentage scoorde. De 28-jarige Diederik, die dit jaar zijn Olympische debut maakte in Rio de Janeiro, kreeg 75.840% kreeg toebedeeld van de juryleden. Met een verschil van 0.300% eindigden de Wereldbeker winnaars van 2016, Hans Peter Minderhoud en Glock’s Flirt, op de tweede plaats. Minderhoud en zijn 15-jarige hengst behaalden een score van 75.540%.

De Duitse dressuurkoningin Isabell Werth nam de derde plaats voor haar rekening met 75.520%, slechts 0.020% minder dan Hans Peter Minderhoud. Haar paard Don Johnson FRH maakte na een lange pauze zijn rentree in de wedstrijdring hier in Maastricht.

Volledige uitslag