MENU

Jumping Indoor Maastricht 2023

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 10 t/m 12 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

05.jpg

Toch JIM dit weekend!

De organisatie was genoodzaakt Jumping Indoor Maastricht 2021 te annuleren i.v.m de problemen omtrent Covid-19 pandemie. Uiteraard willen wij het evenement niet helemaal ongemerkt voorbij laten gaan en worden er verschillende online activiteiten georganiseerd.

Terugblik winnaars 2019

Wij gaan op onze sociale media kanalen het publiek vragen welke winnende ritten van 2019 ze zouden willen terugzien. Op zaterdag en op zondag worden er twee winnende ritten gepresenteerd en het publiek kan kiezen welke hun favoriet is. De rit met de meeste stemmen wordt later op de dag geheel getoond. 

JIM Spelletjesboek 

Speciaal voor de jongste paardensportfans lanceren we de 2e editie van het JIM Spelletjesboek. Boordevol spelletjes (o.a. zoek de verschillen, raadsels) en kleurplaten. Je kunt deze gratis aanvragen door hier te klikken.

Familieportretten 

JIM is één grote paardensportfamilie. Dat laten we graag zien met de families die een relatie hebben met het evenement. Denk daarbij aan de familie Phillippaerts, familie Bocken en familie Hendrix. Elke dag zetten we een familie in de spotlight met hun eigen Familiy Wall, een portretserie met foto's tijdens JIM en qoutes uit eerdere interviews.

JIMMY Quiz

Test je JIM kennis, wat weet jij over Jumping Indoor Maastricht? Elke dag kun jij via Instagram 4 vragen beantwoorden. Ben jij een echte JIM-kenner?