MENU

Jumping Indoor Maastricht 2024

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 8 t/m 10 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

05.jpg
Kyra Klinkers wint Euregio Kür
De 23-jarige amazone Kyra Klinkers uit het Limburgse Echt won deze ochtend de Marli Hommel Art Prijs, de Euregio Kür op Muziek, klasse Z2, met haar zwarte zesjarige merrie Equirelle W. De amazone, die van het paardrijden haar beroep heeft gemaakt, kreeg 71.583% voor haar Kür op Muziek.

Hoogtepunten uit de Kür waren onder meer de staponderdelen, schouderbinnenwaarts en de uitgestrekte gallop. Equirelle W liet energie, ritme en buiging zien en de muziek paste goed bij het geheel.

De tweede plaats was voor Tim Drummen met de negenjarige ruin Quintinn met 70.083%. De jury was vooral te spreken over de appuyementen en de uitgestrekte draf en gallop. Er waren helaas wat foutjes in de staponderdelen. De derde plaats ging naar de Duitse ruiter Marcel Wolf met Alvaro, een 11-jarige bruine ruin. De combinatie scoorde 69.625%.

Volledige uitslag: http://eventcontent.hippoonline.de/1100/sta_erg/N2_ergNED.htm?style=longines


Klinkers K Equirelle W MAAS15L28107