MENU

Jumping Indoor Maastricht 2024

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 8 t/m 10 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

07.jpg
Weer winst voor Diederik van Silfhout
Gisteren won Diederik van Silfhout al de Grand Prix, de Vian Prijs, en vandaag herhaalde hij deze prestatie in de Grand Prix Freestyle. Diederiks jonge en talentvolle paard Bonzanjo liet een goede passage en piaffe zien en kreeg ook achten voor de overgangen. Ook artistiek werd de Kür hoog gewaardeerd, met name de muziekkeuze en choreografie. De combinatie haalde 76.625% en daarmee de overwinning.

Met een zeer klein verschil eindigde de Duitse ruiter Sönke Rothenberger op de tweede plaats met de geroutineerde Favourit, die voorheen werd gereden door de Zweedse topamazone Tinne Vilhelmson-Silfvén. Favourit en Sönke scoorden 76.275%. Het duo liet mooie pirouettes zien en ook artistiek werd hun Kür hoog gewaardeerd.

Derde werd Patrick van de Meer met Zippo met 75.475%. Patrick en zijn 11-jarige KWPN ruin lieten een mooie en gelijkmatig gereden Kür zien.

Volledige uitslag: http://results.hippodata.de/2015/1100/rankingD2.html?style=longines

Van Silfhout D Bonzanjo MAAS15L29039