MENU

Jumping Indoor Maastricht 2024

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 8 t/m 10 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

07.jpg
Chapeau Lisa Nooren!
Lisa Nooren is goed op dreef in Maastricht. Gisteren werd zij nog tweede in de hoofdrubriek, de VDL Groep Prijs, en deze middag reed zij in hoog tempo naar de overwinning in de Chapeau Prijs, een springwedstrijd direct op tijd. Lisa deed dit met haar 8-jarige merrie VDL Groep Centora de Wallyro, een dochter van de bekende hengst Dobel’s Cento. De combinatie zette een tijd neer van 65.89 seconden.

Op de tweede plaats eindigde landgenote Joy Lammers met haar BWP ruin Gigolo van de Broekkant in 66.15. De Spanjaard Manuel Fernandez Saro, die getraind wordt door Eric van der Vleuten en ook in Nederland woont, voorkwam dat het weer een Nederlands feestje werd. Hij eindigde op de derde plaats met Coquira in 66.66 seconden. Robbert Ehrens (Hisa) en Leon Thijssen (Captain Cooper) legden beslag op respectievelijk de vierde en de vijfde plaats.

Volledige uitslag: http://eventcontent.hippoonline.de/1100/sta_erg/04_ergNED.htm?style=longines

Nooren L VDL Groep Centora de Wallyro MAAS15L29563