MENU

Jumping Indoor Maastricht 2024

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 8 t/m 10 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

06.jpg
Zoer fenomenaal in Audi Prijs
Albert Zoer liet zaterdagavond in de Audi Prijs zien dat ook het onmogelijke toch mogelijk is. In een zinderende barrage met negen combinaties werd er op het scherpst van de snede gestreden om de eer. De Zwitserse amazone Janika Sprunger zette als tweede in de barrage de tijd zo scherp dat het ernaar uit zag dat niemand dat nog kon verbeteren.

De ene na de ander moest het hoofd buigen voor deze snelle dame en haar 10-jarige KWPN hengst Aris CMS. Toen kwam als laatste Albert Zoer in de ring met zijn BWP ruin Gigolo. Iedereen hield de adem in en zag met toenemende verbazing dat het toch nog sneller kon. Albert Zoer won de Audi Prijs met een fenomenale rit en stopte de klok op 34.64.

De Limburgse Joy Lammers behaalde een prachtig resultaat door als derde te eindigen in dit sterke deelnemersveld met de 12-jarige KWPN merrie Winny. Ruben Romp, stalruiter van sponsor Audi, bleef ook foutloos en plaatste zich daardoor als vierde, gevolgd door Wereldbekerwinnaar Steve Guerdat uit Zwitserland met Concetto Son.

De Audi Prijs vormde een prachtige finale van deze zaterdag bij JIM!

Volledige uitslag: http://eventcontent.hippoonline.de/1100/sta_erg/06_ergNED.htm?style=longines

Zoer A Gigolo MAAS15L31591