MENU

Jumping Indoor Maastricht 2024

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 8 t/m 10 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

03.jpg
‘Pennies’ werden euro’s tijdens JIM
Tijdens Jumping Indoor Maastricht (JIM) werd voor het eerst een bijzonder netwerkevenement ‘Pennies from Heaven’ georganiseerd op vrijdag 30 oktober jl. in MECC Maastricht. Deze avond stond in het teken van het Kankeronderzoekfonds Limburg. In samenwerking met JIM was er een speciale VIP-ontvangst georganiseerd voor zakelijke relaties.

Tijdens deze ontvangst werd de cd van Dr. John’s Swingtet aangeboden aan Prof. Dr. Gerard Bos (internist/hematoloog aan het Maastricht UMC+) door Jan Huynen (orkestleider van Dr. John’s Swingtet enmede initiatiefnemer van JIM). Daarna startte de verkoop van de CD en de speciale box “Pennies from Heaven” op de tribunes. De artsen en onderzoekers van het Maastricht UMC+ verkochten op een ludieke wijze in doktersjas veel CD’s aan het publiek.

De eerste rubriek van de vrijdagavond was de Kankeronderzoekfonds Limburg Prijs. Deze speciale rubriek werd in het leven geroepen op initiatief van de organisatie van JIM en Kankeronderzoekfonds Limburg. Tijdens deze wedstrijd diende een van de hindernissen als een soort joker en bij elke foutloze sprong over deze hindernis werd de betreffende ruiter gevraagd € 50,00 te doneren. Alle ruiters waren foutloos op de hindernis en alle 32 ruiters hebben € 50,00 gedoneerd wat in totaal het prachtige bedrag van € 1.600,00 opleverde.

Deze “Pennies from Heaven” bijeenkomst tijdens JIM leverde het prachtige bedrag van € 6.600,-- op voor Kankeronderzoekfonds Limburg.

De actie “Pennies from Heaven”, de cd verkoop voor toonaangevend medisch wetenschappelijk kankeronderzoek in Limburg, loopt nog door tot 29 januari 2016. Dan wordt het uiteindelijke resultaat van deze actie bekendgemaakt in Hostellerie La Butte aux Bois te Lanaken.