MENU

Jumping Indoor Maastricht 2024

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 8 t/m 10 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

03.jpg
Vrijdag werd ze derde, zaterdag eerste en ook de finale van de CSI1* Small Tour, de Marli Hommel Art Prijs, werd door de Limburgse Emma Bocken gewonnen. Vier van de 27 combinaties wisten de barrage van de finale met hindernissen tot 1.25m te bereiken. De succesvolle Weertse reed een foutloze ronde in 30.49 seconden met de 11-jarige KWPN merrie Dagma (Tangelo van de Zuuthoeve x Calvin Z). Mel van der Kamp werd, net als vrijdag en zaterdag, tweede met Pandora 258 (Hann, Perigueux x Lordanos). De Belgisch ruiter Anthony Philippaerts werd derde met Ziggy vd Kattevennen Z (Zang, Zilverstar R x Carthago).

De CSI1* Big Tour (1.35m), de Chapeau Prijs, had twee winnaars: Madée Schuttenbeld en Jan Schuttert. Beide combinaties bleven foutloos in de barrage met exact dezelfde tijd: 33.07 seconden. Madée reed de achtjarige KWPN ruin George Z.G. (v. Clinton) en Schuttert had Good Farming (KWPN, Carrera VDL x Atlantic) opgezadeld voor deze finale. Negen van de 16 deelnemers wisten de barrage te bereiken. De Duitser Jörn Emschove eindigde op de derde plaats met VDL Groep Cherokee (KWPN, No Limit x Cash).