MENU

Jumping Indoor Maastricht 2024

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 8 t/m 10 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

06.jpg
Jumping Indoor Maastricht was weer een geweldig succes. Sportief gezien heeft het publiek, dat in grote getale het MECC wist te vinden, volop kunnen genieten van sport op het allerhoogste niveau. Een super deelnemersveld, zowel voor de FEI Driving World Cup presented by Longines als voor de internationale CSI1* en CSI4* wedstrijden. Het MECC was ook tijdens de JIMMY Kindermiddag afgeladen vol met vrolijke kinderen en hun ouders.
De FEI Driving World Cup werd weer enthousiast ontvangen door het publiek en kreeg een prachtige winnaar in de veelvoudig wereldkampioen Boyd Exell. 
De Longines Trophy – Grote Prijs van Maastricht had een ongelofelijk spannende barrage met maar liefst vier Nederlandse combinaties. Het podium bestond uiteindelijk uit drie Nederlanders met Frank Schuttert aan kop met Queensland E, gevolgd door de Limburger Leopold van Asten met VDL Groep Miss Untouchable en Maikel van der Vleuten met Beauville Z.
De organisatie van Jumping Indoor Maastricht wil graag via deze weg alle deelnemers, bezoekers, standhouders, sponsors, medewerkers, relaties, pers en vrijwilligers hartelijk bedanken. Uw bijdrage heeft er voor gezorgd dat wij nu kunnen terugkijken op een bijzonder geslaagde 30e editie van Jumping Indoor Maastricht.

WIJ ZIEN U GRAAG TERUG IN 2020
JIM  zal dan worden georganiseerd van 6 t/m 8 november, noteer het vast in de agenda!
De kaartverkooop start vanaf 1 augustus 2020. Indien u voor de komende editie alvast kaarten wilt bestellen dan kunt u een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.