MENU

Jumping Indoor Maastricht 2024

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 8 t/m 10 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

03.jpg

De overwinningen in de eerst twee 1* wedstrijden bleven in één familie. De zusjes Alicia en Emma Bocken wisten beiden het beste resultaat neer te zetten in het 1.20 en 1.30m.

Alicia won het 1.20m met de zevenjarige ruin di Capri 47 (Holst, Dinken x Corrado I). Zij bleven in beide fases foutloos en stopten de klok op 30.40 seconden. Een hele snelle tijd, want de als tweede geplaatste Nina Houtzager, dochter van Marc, had 32.88 seconden nodig om het hele parcours af te leggen.

Emma Bocken zadelde even later de negenjarige Rinken Z (Zang, Riscal la Silla x Cassini I) om foutloos in 32.16 over de finishlijn te gaan. Zij werd ook derde met Incaro LS (BWP, Carusso LS la Silla x San Patrignano Cassini). De Britse Evie Buller eindigde op de tweede plaats met de Holsteiner merrie Elenoor.