MENU

Jumping Indoor Maastricht 2024

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 8 t/m 10 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

De eerste wedstrijd van het CSI4* werd een waar Nederlandse feestje. Nederlandse ruiters namen de eerste vijf plaatsen voor hun rekening.

De beste was de bronzen medaille winnaar van het WK dit jaar, Maikel van der Vleuten met de achtjarige hengst Equus Tame (SF, Qlassic Bois Margot) in een tijd van 30.25 seconden. Piet Raijmakers Jr werd mooi tweede met Van Schijndel’s Olaya Z (Zang, Ogano Sitte x Concorde). Zij wisten dicht bij de tijd van Van der Vleuten te komen: 30.30. De derde plaats was voor Pim Mulder met Ibylle (KWPN, Q.Breitling x For Pleasure) gevolgd door Loewie Joppen en Important Style V (KWPN, Falaise de Muze x Calvino Z). De Limburgse Sanne Thijssen en Chuck 50 (Holst, Q-Verdi) werden tenslotte vijfde.