MENU

Jumping Indoor Maastricht 2024

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 8 t/m 10 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

04.jpg

Met een spectaculaire drive-off heeft Bram Chardon zojuist de openingsrubriek van de FEI Wereldbeker Kwalificatie Mennen gewonnen. Hij was maar liefst 2 seconden sneller dan meervoudig Wereldbekerwinnaar Boyd Excell. Als nummer drie mocht de Belgische Glenn Geerts opstellen.

 

In Maastricht start het Wereldbekerseizoen voor Bram met een overwinning. Bram Chardon beet de spits af met een snelle foutloze ronde. Glenn Geerts en Boyd Excell reden razendsnel en kwalificeerde zich ook voor de drive-off. Nummer vier werd de Belgische Mareike Harm.

Drive-off spannende strijd
Winnaar van de eerste wereldbekerwedstrijd in Lyon, Boyd Excell, beet de spits af met een razendsnelle ronde en zet de tijd op scherp. Glenn Geerts raakte een balletje en zakte in het klassement. Publiekslieveling Bram Chardon maakte zijn favorietenrol waar en stuurde vakkundig door het parcours en bleef voor op Boyd.

Morgen staat de Wereldbekerkwalificatie op het programma waar Bram Chardon als laatste van start komt.