MENU

Jumping Indoor Maastricht 2023

Jumping Indoor Maastricht wordt dit jaar gehouden van 10 t/m 12 november. JIM biedt topsport met o.a. de FEI Driving World Cup en de Grote Prijs van Maastricht gecombineerd met Limburgse gastvrijheid. Een evenement voor de hele familie!

 

04.jpg

45 combinaties kwamen aan de start in de 4* 1.45m wedstrijd (direct op tijd) en het was de Nederlander Lars Kersten die uiteindelijk de snelste rit realiseerde.

Kersten wist de tijd van Maikel van der Vleuten, die tot dan aan de leiding ging, nog met 0.24 te verbeteren. De uit het Limburgse Egchel afkomstige Kersten reed de eigengefokte 10-jarige merrie Hallilea (KWPN, VDL Zirocco Blue x Larone) in 53.37 seconden over de finishlijn. De Amerikaanse Lucas Porter deed nog een goede poging om de tijd van Kersten te verbeteren maar kwam net te kort. Hij stopte de klok op 53.49 seconden met de 13-jarige merrie Hope Street (Holst, Casall x Quick Nick I) en werd met deze tijd tweede. Maikel van der Vleuten eindigde op de derde plaats met de achtjarige hengst Equus Tame (SF, Qlassic Bois Margot x Quaprice Boimargot Quincy) met een tijd van 53.61.